Wednesday, July 14, 2010

CONTEST - Teka KG??

Assalamualaikum,
Pada petang Rabu sesi kedua, nak join lagi satu contest.
Cuba teka berat Erfan.....
Erfan ni 'anak buah' saya jugak. Anak kepada sepupu saya.
Dianjurkan oleh Mama Erfan a.k.a Kak Hajar serta penaja bersama, suaminya a.k.a Alan dan adiknya a.k.a Wani.


Klik sini, untuk turut serta.

Contest ni memerlukan kita meneka berat Erfan..Ni tips yang beliau kongsi.
berat Erfan masa lahir 2 July 2009 = 3.050kg
berat Erfan pada 12 July 2010 = 9.118kg
berat Erfan pada 31st August 2010 = ????kg 

So, saya ingin teka berat Erfan pada 31st August 2010 ialah:
9.656kg 

To Kak Hajar, jika Acik rasa nak teka lagi, Acik buat entry lain, k...
Boleh kan?Hehe

Bestnya hadiah dia,
Anna Da Lady






10 comments:

  1. acik..join la banyak2 pun..:)hehehesapa lagi nak join, folow ahh..:)

    ReplyDelete
  2. acik, gud luck!
    akak pun tak tau nk teka berapa..
    sebab berat dia tak tentu..
    huhuhu.. diri sendiri nak join boleh tak? mn tau dpt sesi fotografi oleh husben sendiri.. huhuhu

    thanks!

    ReplyDelete
  3. To ScoTTishior, no problem..nanti Acik teka lagi..nak memeriahkan suasana kan?hehe...

    To ShaNaz, ok.thanks..ape lagi, tuan punya tanah pun bleh join jugak pe..tapi, kalu menag tak dptla hadiah..hehe

    ReplyDelete
  4. ini tak boleh jadi...erfan sepatutnya mempunyai berat badan 12kg pada hujung august ni...mama n papa erfan tolong bagi erfan mkn lebih sikit yer...Mr & Mrs Scottish...remedy gurau jerk...akan ku join contest ini...tekaan aku ialah......

    ReplyDelete
  5. To REMEDY,aa, betul jugak tu...Erfan kena lebih berat lagi...hehe...

    ReplyDelete
  6. kat sini pun ade contests hadiah best http://allieswonderblog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Like this entry? Silala bagi komen...Thank you

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails