Sunday, December 12, 2010

#12- How you found out about Blog and why you made one

Day 12- How you found out about Blog and why you made one.

Start reading my fren's blog, Ibu Adni (Sioca Kecil) and Ibu Najla (Mawarni).
And from there, suddenly I feel .....
"Eh, tak aci ni. Kena ada jugak blog ni. Best jugak lepas segala bakat mengarang ni."

So, from that moment, terlahirlah my blog...
1) As my virtual diary. Malas nak beli diari banyak-banyak. Kalau beli pun mesti tak tulis. Sudah terbukti.
2) As my part time 'job'. Mengisi masa lapang.
3) As the channel to kumpul 'kawan-kawan maya'.
4) As the channel to 'meluahkan perasaan' pabila tiada sesiapa yang mendengar or sukar meluahkan dengan bual bicara
5) As the tool to share the information
6) As the tool to mengasah bakat saya semula dalam mengarang ayat...Hehe..I love write a letter for my frenz zaman 'Tok Kadok' dulu. Nowadays, dah ada emel, SMS etc. Dah canggih kan?

So, atas semua sebab-sebab inilah saya nak jugak ada BLOG,
Anna Da Lady

2 comments:

  1. uhuk uhuk terbatok pulak kawan di sini nama disebut2..he

    ReplyDelete

Like this entry? Silala bagi komen...Thank you

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails