Friday, June 7, 2013

Nak DIY? Sabo...

Ok, satu benda bila beli barang IKEA kita kena cukup:

1) masa
2) tools-sebab kekadang ada benda yang dia bagi tak cukup 'kuat' untuk nak pasang
3) semangat dan kerajinan
4) kesabaran

Ok, antara keempat-empat perkara di atas, perkara no.4 memang sangat sangat sangat susah kita nak control!

Sebab, ada satu masa ni, saya and Mr F terpaksa bukak pemasangan meja kami sebab kami salah arah pasang

Dahla, kami buat tengah malam (maaf ye jiran sebelah menyebelah :)), jadi dengan mengantuknya, dengan rasa excited nak tengok barang siap, bila jadi macam tu, terus rasa....

"Ayang...Abang rasa nak rosakkan je benda alaah ni.."

hehe..Maka, saya sebagai 'penasihat utama'

Eh, sabo bang...sikit je lagik

Laters,
Anna Da Lady


1 comment:

  1. Kiki..brg ikea mmg ada yg renyah nk psg kann

    ReplyDelete

Like this entry? Silala bagi komen...Thank you

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails