Friday, June 4, 2010

Hmm..macam mana ye nak jawab...gelabahnya...poning eden

From Ibu Iman, my BFF, yeke?...First time in my blog world kena macam ni..gelabahnya..hukhuk

Ok, saya jawab ye Ibu Iman..
Nak jwpn logik ke idak logik??Saya bagi dua-dua la ye?hehe...

1. Apa yang anda buat bila dapat tahu member anda tikam anda dari belakang?
LOGIK: "Cobaan"...
TAK LOGIK: Tikam dia dari depan, boleh? hehe...

2. 6 orang di hati anda...
LOGIK:
1) dan 2) My parents (Mama and Abah)
3) My siblings..ramai nih..dah lebih enam dah...tambah lagi kaum kerabat, anak buahku yang comei
4) My friends, BF & BFF yerk, jgn lupa..
5) dan 6) eh, peningla..banyak ni...semua la..senang citer..
TAK LOGIK:
Takde jwpn...

3. Anda rasa anda comel?

LOGIK: Kadang-kadang..serius ni..
TAK LOGIK: Bukan setakat comel je, malah 'encem' sekali...hukhuk


4. Single or taken?

LOGIK: fuyoo..susah nak jwb...."biarlah rahsia"
TAK LOGIK: jawapan tak ada dalam soalan


5. Blog yang anda suka

LOGIK: suka blog yang warna-warni yang boleh buat hidupku ceria, penuh dengan resepi yang boleh buat perutku berbunyi, blog yang bercerita tentang kisah travel yang boleh mengaktifkan diriku spt berada di situ..
TAK LOGIK: suka blog yang seram... :)


6. Adakah bilik anda kemas setiap hari?

LOGIK: Hmm...ikut mood..
TAK LOGIK: saya takde bilik..saya ada living hall je..hehe...


7. Lagu terakhir yang anda dengar

LOGIK: Lady Gaga..Bad Romance
TAK LOGIK: 


8. Last text message

LOGIK: To and from Ibu Iman...pasal soklan survey..Alumni JKMB, UKM
TAK LOGIK: Saya mana ada enset..so, takdela nak bermsj2 ni..saya kan dari hulu banat..pakai surat je..hehe.. 


9. Last phone call

LOGIK: To and from Adikku, Ijan a.k.a Pak Su Adik..psl ceritanya nak datang UKM buat training..
TAK LOGIK: sama mcm jwpn no. 8...hehe..


10. Hari terakhir anda menangis
LOGIK: 2 minggu sudah..sebabnya..baca novel Hvolate..yang dipinjam daripada sepupuku..huwaa..sedihnya... 

TAK LOGIK: aku ni jenis cool la...buat pe nak kuarkan air mata ni..ish ish...


11. 5 favourite colour
LOGIK: biru, hijau lumut, coklat, oren kekuningan & purple

TAK LOGIK: selain daripada color yang ada


12. Orang terakhir YM
LOGIK: with my Cousin, Naemah
TAK LOGIK: with orang planet..hukhuk


13. Game paling anda suka.

LOGIK: game..hmm..tak pastilak..

TAK LOGIK: takde


14. Apa perasaan anda menjawab tag ini?
LOGIK: Gelabah, nervous, pening, dan jawapan seumpamanya..tapi, apapun, BEST!!!!

TAK LOGIK:biasa jek...


15. Anda rasa tag ini
LOGIK: ok dan BEST!!!!!
TAK LOGIK: k.o..ish ish..

16. Tag lagi 10 orang....
Hmm..nak tag sape ye?..Ibu Iman kata nak 10 ke?
Aku letak yang ni je, boleh?hehe..

Bakal Ibu (Jue): future mom yang sudah lepas tahap ke 'mabuk' an nya..hehe
Ibu Si comel (Zeti): sekarang berada jauh di perantauan mengikut suaminya..


Itu sahaja,
Anna Da Lady

2 comments:

  1. hehehe..kam ni ada2 je laaa.
    ok2..tq sbb jawab tag aku..

    ReplyDelete
  2. np..lain kali tag la lagi..hehe..

    ReplyDelete

Like this entry? Silala bagi komen...Thank you

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails