Saturday, June 26, 2010

Acik ingat Mama taktau ke Ivory Coast tu kat mana?

Hehe..itula ayat power mak aku bila sembang psl bola semalam..
kan ke malam tadi Portugal vs Brazil..hehe...
and at the same time, Ivory coast vs Koea kan?

Mak aku ni memang kira power jugakla psl bola ni, compared to my dad..
hehe..dia minat sgt negara Brazil nun...

dia kata dulu, mama hafal tau map dunia ni...yelah, cikgu katakan..hehe
dia still ingat lagi Ivory Coast ni terletak kat ne..siap tunjuk kat aku lagi guna jari telunjuk dia di "papan udara"
hehe...

Abah aku pulak, dia ni tak minat sgt bola2 ni...
Tanya dia semalam,

Abah..tak nak tengok bola ke?

Pastu nak tau ape dia jwb...

*
*
*
Abah ni ingat kata-kata orang Cina ni...bola ni boleh anggap 'boleau' la....

hehe...

betul jugak ye,
Anna Da Lady
.

2 comments:

  1. haha...tau takpe...nanti bila lagi nak balik kedah..jemputla mai k.n tau...

    ReplyDelete

Like this entry? Silala bagi komen...Thank you

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails